Lords of the Fallen Key Kopen. Lords of the Fallen Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Lords of the Fallen key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Lords of the Fallen rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Lords of the Fallen sleutel in Nederland is € 2

Lords of the Fallen

Dit een game waarin actie wordt gespeeld door Deck13 Interactive en CI Games. Het kwam op de markt in oktober 2014. Een mobiele versie van het spel werd op 9 februari 2017 voor iOS en Android uitgebracht als betaald spel met in-app aankopen.

Spelsoort

Lords of the Fallen is een derde persoon actie role-playing game met een langzame tactische benadering van close-quarters combat gameplay, met moeilijke tegenstanders om het gevecht mee aan te gaan, terwijl je leert van de ontmoetingen met deze wezens.

Als speler kruip je in de huid van Harkyn, die vanaf het begin kan worden aangepast aan de door de speler gewenste gevechtsstijlen uit een reeks verschillende klassen, elk met hun eigen specialisaties in bepaalde wapens, wapenuitrustingen, spreuken en vermogens.

De wereld van Harkyn

Het spel speelt zich af in de wereld na de nederlaag van een god genaamd Adyr die vroeger de mensheid regeerde met een ijzeren vuist. Er spelen drie helden in de hoofdrol: een schurk, een geestelijke en een krijger, die later bekend werden als de Rechters en tot de status verheven werden van halfgoden.

Ongebruikelijk: alle zonden worden gestraft, zelfs kleine en onbeduidende. Spelers nemen de rol aan van Harkyn, een veroordeelde crimineel wiens zonden zichtbaar zijn op zijn gezicht, in de vorm van runetekens.

De opdrachten

Harkyn wordt vrijgelaten uit de gevangenis door een monnik genaamd Kaslo om een mysterieuze invasie van de demonische krachten van Adyr en de Rhogar Lords, te stoppen in een klooster nabij de bergen van de Hand van God (letterlijk de hand van de gevallen god). Hij komt een aantal machtige wezens tegen, genaamd Rhogar Lords, die vanuit een onbekende plek het menselijke rijk binnendringen.

Met de hulp van een ontdekkingsreiziger genaamd Yetka, is hij in staat om de locatie van de Pathway te ontdekken, een portaal naar het Rhogar-rijk, een voormalige tempel van Adyr die door de rechters naar een andere dimensie werd verbannen en in het klooster werd verzegeld.
Harkyn reist naar het Rhogar-rijk waar hij de Crafter ontmoet, een onsterfelijk, extra-dimensionaal wezen wiens Crystal of Travels door de Rhogar werd gestolen. Hij vecht zich een weg doorheen het rijk en neemt het kristal terug, en stopt ook de invasie. Wanneer hij terugkeert naar het klooster, krijgt hij de taak van Antanas, de leider van de menselijke strijdkrachten, om Adyr te verslaan, die opnieuw tot leven is gewekt.

De game kreeg goede reviews en zal zeker uren spelplezier opleveren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Lords of the Fallen tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Lords of the Fallen op Keysforgames.nl