Looterkings CD Key code kopen

Looterkings is een procedurele kerkercrawler, waarin je niet alleen vecht en je niet de goede man bent. Speel samen met maximaal 3 vrienden en neem de leiding over de meest ellendige goblin horde die ooit uit de grotten diep onder de aarde is gekropen. Deze grotten houden niet meer genoeg buit, dus je gaat je omhoog vechten. Hoe hoger je komt, hoe meer buit je zult vinden, en uiteindelijk verwoest je de heilige zalen van de Elfenkoningin.

Het lijmen van een succesvolle goblin horde werkt het beste door je vrienden te verzamelen om dit avontuur te delen. We hebben Looterkings tot een online coop-game voor maximaal vier spelers gemaakt, omdat we denken dat procedurele kerkers kruipen het leukst is als mede-plunderaars je ondersteunen en samen met je vechten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Looterkings tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Looterkings op Keysforgames.nl