Livelock CD Key code kopen

Drie menselijke exemplaren, bekend als Hex, Vanguard en Catalyst, melden zich vrijwillig aan om hun bewustzijn te laten overbrengen naar gigantische, wendbare loopmachines, terwijl anderen in de mensheid worden geüpload naar verschillende andere machines. De hoop moest worden opgewekt als organisch leven in een plaats die Eden heette toen het einde van de wereld zich verveelde. Wanneer de apocalyps arriveert, raken deze andere machines beschadigd en beginnen oorlog tegen elkaar te voeren, omdat geen enkel plan ooit kan uitwerken. Het is aan de drie experimentele strijders, geregisseerd door de vertrouwde AI in de lucht bekend als Satcom, om te vechten om een ​​oplossing te vinden om de oorlog te stoppen en de mensheid te laten herboren worden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Livelock tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Livelock op Keysforgames.nl