Little Big Workshop CD Key code kopen

Over dit spel

Little Big Workshop is een simulatiespel waarin je eigenaar bent van een werkplaats en deze kan ombouwen tot je droomfabriek!

Ontwikkeld door Mirage Game Studios en uitgegeven door HandyGames, THQ Noric.

Stel je een woonkamer voor die plots veranderd in een magische fabriek waarvan jij de baas bent. Beheer je personeel en zorg dat ze alles maken wat de kopers willen. Je beschikt over verschillende materialen waarmee je bad eendjes, scooters en nog meer fantastisch handelswaar mee kunt fabriceren en verkopen. Dit geld kun je meteen in je fabriek steken om deze uit te laten groeien tot je droomfabriek!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Little Big Workshop tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Little Big Workshop op Keysforgames.nl