Lethal League Blaze CD Key code kopen

Over dit spel

Lethal League Blaze is de opvolger van het populaire Lethal League, een vechtspel waarin je je tegenstanders met projectielen uitschakelt. Met ballen namelijk. Lethal League Blaze draait om snelheid, ballenchaos, unieke figuren en verrassende geluiden. Je hebt keuze uit single-player of multi-player gameplay maar voor maximaal plezier, speel je deze game het best met andere vrienden thuis op de bank. Het spel werd ontwikkeld en uitgegeven door Team Reptile op 24 oktober 2018.

‘Lethal’ snelheid en intensiteit

De game speelt zich af in Shine City, waar het ballengevecht lang geleden illegaal verklaard werd. Een groep bleef echter fanatiek onder de radar verder spelen: deze groep werd bekend als ‘de Lethal League’. Ondanks het verbod blijven spelers en teams tegen elkaar vechten voor prestige en respect in de league. Om in de league te winnen, moet je de bal leren manipuleren en vanuit de beste hoek naar je tegenstander schieten. Maar let op, want elke keer dat je bal raak schiet, gaat hij steeds sneller en sneller. Aan intensiteit en chaos is er in dit spel dus geen gebrek. Gebruik hiernaast ook alle speciale moves van je speelfiguur om je tegenstander te verrassen en uiteindelijk te verslaan.

Meerdere gamemodes

Naast verschillende soorten gameplay heb je als speler ook de keuze uit verschillende spelmodes. Speel in teams, free-for-all of laat je leiden door het behalen van goals. In deze nieuwe Lethal League game kan je Lethal Volley spelen of probeer je liever de Arcade-mode als single-player? En als dit nog niet genoeg is, is er ook nog een verhalende gamemode om alle hoeken en kanten van Shine City te ontdekken.