Legrand Legacy Tale Of The Fatebounds CD Key code kopen

LEGRAND LEGACY: Tale of the Fatebounds is een avontuurlijk rollenspel vol actie dat gebaseerd is op beurten waarin veel tactiek gebruikt moet worden. Het spel is ontwikkeld door SEMISOFT en is uitgegeven door Another Indie in samenwerking met Mayflower Entertainment. De release van LEGRAND LEGACY: Tale of the Fatebounds vond plaats op 24 januari 2018.

In het spel kom je terecht in een prachtige handgetekende wereld. In deze wereld zijn verschillende vreemde wezens, oorlogen en verhalen te vinden over verlossing en wraak. Ga op een avontuur met de Fatebounds en probeer de vrede in deze prachtige wereld terug te krijgen, maar wees voorzichtig iedereen heeft geheimen die jouw mogelijk in gevaar kunnen brengen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Legrand Legacy Tale Of The Fatebounds tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Legrand Legacy Tale Of The Fatebounds op Keysforgames.nl