LEGO The Incredibles CD Key code kopen

Lego the Incredibles is een game van Lego, gebaseerd op de films The Incredibles en Incredibles 2. De game wordt gereleased door Warner Bros en komt 15 juni 2018 uit in Amerika. De game komt 13 juli uit in Europa.

De film

De game gaat over The Incredibles. Dit is een familie van 5, bestaand uit Mr. Incredible, Elastigirl, Violet, Dash en Jack-Jack. Mr Incredible is heel sterk, Elastigirl is super elastisch en kan zichzelf uitrekken. Ook Violet en Dash hebben superkrachten. Jack-Jack heeft geen superkrachten. Het gezin woont in een rustig plaatsje en leidt een normaal leven, nadat een heldendaad van Mr Incredible fout ging. Hij heeft nog steeds superkrachten en na een tijdje wordt hij gebeld door een mevrouw of hij een robot wilt uitschakelen op een afgelegen eiland. Dit lukt. Als de familie weer thuiskomt, komen ze erachter dat ook baby Jack-Jack superkrachten heeft. Terwijl er een nieuwe vijand op de wacht ligt, stopt de film. 15 juni dit jaar komt tegelijk met de game ook het tweede deel van de film uit.

Eerdere game

De film kwam uit in 2004 en er is toen ook een game gemaakt. Deze game bevatte 28 levels en je kon met 5 karakters spelen: Mr. Incredible, Elastigirl, Violet, Dash en Incredi-Ball: Dash en Violet samen.

De nieuwe game

De game bestaat uit een open wereld waar delen uit de film in terugkomen. Het is de bedoeling dat je met het gezin misdaden gaat bestrijden in de stad. Dit allemaal in de stijl van lego, wat het ontzettend leuk geanimeerd maakt. Je kan ook zelf je eigen lego-bouwwerken maken om de stad meer te vullen. Het spel is multiplayer te spelen via het internet of multiplayer via co-op.