LEGO Marvel Super Heroes 2 CD Key code kopen

In de game LEGO: Marvel Super Heroes 2 speel je met jouw favoriete schurken en superhelden uit verschillende werelden en tijdperken. Met deze personages ga je de strijd aan met een tijdreiziger. LEGO: Marvel Super Heroes 2 is ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive. De release van het spel vond plaats op 14 november 2017.

Het spel

In het spel kun je spelen als verschillende populaire superhelden en superschurken zoals bijvoorbeeld Spiderman, Doctor Strange, Thor, Guardians of the Galaxy of de Hulk. Elk van deze karakters heeft unieke krachten. Met een van deze karakters ga je de strijd aan met Kang de Veroveraar, een tijdreiziger. Om de tijdreiziger te pakken te krijgen zal je verschillende landen moeten bezoeken. Neem tijdens je tocht verschillende voorwerpen en personages met je mee in het tijdreisavontuur.

Verschillen ten opzichte van LEGO Marvel Super Heroes

LEGO: Marvel Super Heroes 2 is het vervolg op het originele spel LEGO Marvel Super Heroes. Het vervolg op deze game heeft meer levels, missies en karakters te bieden dan de originele game. Daarnaast is het in LEGO: Marvel Super Heroes 2 ook mogelijk om de strijd aan te gaan met jouw vrienden en familie in de battle-modus van het spel. Strijd tegen jouw vrienden in verschillende strijdarena’s waarin uitdagingen moeten worden voltooid.