LEGO DC Super-Villains CD Key code kopen

Half oktober is het dan zo ver, de nieuwe game van Traveller’s Tales. Natuurlijk geheel in Lego style en dit keer over de schurken van het DC Universe.

Het verhaal

De Justice League is vermist. Om ervoor te zorgen dat slechterikken als de Joker, Gorilla Grodd en Zoom de wereld niet vernietigen, is er een tweede team helden in het leven geroepen. Het “Justice Syndicate” uit een parallel universum let op dat de boeven in het gareel blijven. De badguys echter, komen hun naam waarmaken, en stellen onze niewe helden op de proef!

Het spel

Waar je in eerdere Lego games je karakters kon kiezen aan de hand van de uitdagingen in het level, pakt het nieuwste spel het net even anders aan. Je kunt namelijk zelf een held maken die helemaal in het verhaal geintegreerd is. Opties om je poppetje aan te passen, kan je verdienen door levels uit te spelen, missies te volbrengen en uitdagingen te voltooien. In de open wereld mag je lekker slecht zijn!

Aanrader?

Lego spellen staan doorgaans bol van de humor. Dat is in dit deel niet anders. Ook de open wereld is net even anders dan je van de eerdere games kent. De stemmen zijn weer dik in orde en voor de kleintjes is het spel Nederlands ondertiteld. Het spel komt uit op de Nintendo Switch, PS4 en XboxOne. Hou je van chaos? Een spel waarin je in-en-in slecht mag zijn? En ben je een fan van de wereld van Batman, Superman, Green Arrow en Flash? Dan maf dit spel zeker niet in je collectie ontbreken!