Lego City Undercover CD Key code kopen

Over dit spel

LEGO City Undercover is een spel vol actie waarin je een beruchte crimineel te pakken moet krijgen. Het spel is ontwikkeld door Traveller’s Tales en is uitgegeven door TT Games. De release van LEGO City Undercover vond plaats op 4 april 2017.

In het spel speel je een politie agent genaamd Chase McCain. Onlangs is er een gevaarlijke crimineel ontsnapt, aan Chase de taak om deze zo snel mogelijk weer achter de tralies te krijgen. In het spel is er ook een mogelijkheid om samen met een vriend te spelen. Verken samen deze unieke LEGO wereld en laat je meevoeren met de verhaallijn van het spel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Lego City Undercover tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Lego City Undercover op Keysforgames.nl