Legend of Grimrock CD Key code kopen

Oldschool maar tactisch

Legend of Grimrock is een rollenspel met een oldschool hart, maar een moderne uitvoering. Een groep gevangenen wordt veroordeeld tot een zekere dood door ze naar de afgelegen Mount Grimrock te sturen voor verachtelijke misdaden die ze al dan niet hebben begaan. Zonder medeweten van hun ontvoerders, is de berg bezaaid met oude tunnels, kerkers en graven gebouwd door verkruimelde beschavingen die lang geleden zijn vergaan. Als ze ooit weer het daglicht willen zien en hun vrijheid willen terugwinnen, moet de groep gevangenen een team vormen en door de bergen afdalen, niveau voor niveau.
De game brengt de oldschool-uitdaging terug met zeer tactische realtime gevechten en op het raster gebaseerde bewegingen, sluwe verborgen schakelaars en geheimen, evenals dodelijke valstrikken en vreselijke monsters. Legend of Grimrock legt de nadruk op puzzels en verkenning en het verstand en de perceptie van de speler zijn belangrijker dan zelfs de scherpste zwaarden. En als je een geharde, doorgewinterde kerker bent en graag een extra uitdaging zoekt, kun je jezelf wapenen met een stapel rasterpapier en de Oldschool-modus inschakelen, waardoor de luxe van de automap wordt uitgeschakeld! Ben je er klaar voor om verder te gaan en de mysteries van Mount Grimrock te ontrafelen?

Unieke eigenschappen

  • Verken een uitgebreid netwerk van oude tunnels, ontdek geheimen en vind een manier om te overleven in de gevaarlijke kerkers van Mount Grimrock.Werp spreuken met runen, knutseldrankjes met kruiden en vecht met moordlustige monsters met een breed scala aan wapens.Maak een groep van vier personages en pas ze aan met verschillende races, klassen, vaardigheden en eigenschappen.
  • Zuiver blooded kerkers kruipend spel met op rasters gebaseerde bewegingen en duizenden vierkanten vol met verborgen schakelaars, drukplaten, schuifwanden, drijvende kristallen, vergeten altaren, valluiken en nog veel meer.Bevat de volgende digitale extra’s: een prachtig vormgegeven spelhandleiding, Legend of Grimrock-wereldkaart, op maat gemaakt rasterpapier, Grimrock-themamuziek, kunstbladen die vuige wezens van Grimrock en bijna menselijke teamfoto’s illustreren.