Left Alive CD Key code kopen

LEFT ALIVE is een aankomende shooter-videogame en is ontwikkeld en uitgegeven door Square Enix voor PlayStation 4 en Microsoft Windows. De bekende spelontwikkelaars Toshifumi Nabeshima (regisseur van de Armored Core-serie), Yoji Shinkawa van KOJIMA PRODUCTIONS (character designer van METAL GEAR SOLID-serie), en Takayuki Yanase (mech-ontwerper van Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00 en Xenoblade Chronicles X) hebben hun krachten gebundeld om de duistere wereld van LEFT ALIVE te creëren.

Over het spel

Left Alive vertelt een menselijk verhaal over overleven vanuit het perspectief van drie verschillende protagonisten tijdens de verwoestende invasie die plaatsvond in het door oorlog verscheurde Novo Slava in 2127. Ervaar de enorme machtskloof tussen mens en machine in bloedstollende ontmoetingen: confronteer met krachtig bewapende troepen, gepantserde voertuigen en torenhoge mechs.

Kies je speelstijl

Neem deel aan hectische vuurgevechten of maak je vijanden op een heimelijke manier af met wijsheid. Stel valstrikken op en verzamel goederen om te overleven tijdens het verkennen van een geruïneerde stad, verwoest door de wreedheden van oorlog.

Verschillende verhaallijnen

Tijdens het spelen van dit spel ontdek je het hele verhaal achter de oorlog door de ogen van drie verschillende personages. Je ervaart tijdens het spel meerdere verhaallijnen die allemaal gewaagde beslissingen vereisen met wanhopige gevolgen.

Releasedatum

Op dit moment is het spel nog in ontwikkeling. LEFT ALIVE zal op 28 februari 2019 in Japan worden uitgebracht. Het spel werd aangekondigd op een persconferentie van Sony Interactive Entertainment, voorafgaand aan de Tokyo Game Show 2017.