Learn Japanese To Survive! Katakana War CD Key code kopen

Met Learn Japanese To Survive! Katakana War kun je op spelenderwijs leren lezen en schrijven in het Japans. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Sleepy Duck. De release van Learn Japanese To Survive! Katakana War vond plaats op 31 januari 2017.

Het spel introduceert je aan de Japanse taal door middel van een avontuur. Heb je altijd al een andere taal willen leren? Dan is deze game uitermate geschikt. Door middel van een leuke game zal je de karakters en de grammatica van de Japanse taal sneller onthouden. Deze game richt zicht specifiek op de Katakana tekens, welke vooral gebruikt worden voor het omschrijven van mensen, plaatsen en dieren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Learn Japanese To Survive! Katakana War tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Learn Japanese To Survive! Katakana War op Keysforgames.nl