Layers of Fear Inheritance CD Key code kopen

Layers of Fear is een avontuurlijk horrorspel met een sterke focus op de verhaallijn en het verkennen van de omgeving. Het spel is ontwikkeld door Bloober Team SA en is uitgegeven door Aspyr. De release van Layers of Fear vond plaats op 15 februari 2016.

Als speler van dit spel heb je de controle over een schilder met maar een doel, het afmaken van zijn laatste meesterwerk. Je zal moeten navigeren door het constant veranderende hersenhuis uit het Victoriaanse tijdperk. Duik in het verhaal van deze krankzinnige schilder en ontdekt het geheim van zijn waanzin. Ontdek de visies, angsten en gruwelen die de schilder omsluiten en voltooi het meesterwerk.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Layers of Fear Inheritance tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Layers of Fear Inheritance op Keysforgames.nl