Lara Croft GO CD Key code kopen

In dit spel speel je met Lara Croft in een achtergelaten wereld van ruïnes en achtergebleven tempels op zoek naar de waarheid achter de mythe van de Venom Koningin.

Varia

Lara Croft Go is een game die werd ontwikkeld door Square Enix Montreal. Het spel hoort thuis in de reeks van Tomb Raider games en werd gelanceerd op 27 augustus 2015. Het spel won de award voor beste mobiele game. Het spel werd gecreëerd voor PlayStation 4 en Vita, Microsoft Windows, Linux,en apparaten die bestuurd worden met Android. Het spel behoort qua genre thuis in de categorie puzzelgames.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Lara Croft GO tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Lara Croft GO op Keysforgames.nl