Landless CD Key code kopen

Landless is een first-person game waarbij je door een open wereld speelt. Je kruipt in de huid van een avonturier en leert de wateren kennen. Het is de bedoeling dat je vecht en jezelf de heerser over de wateren maakt die overwinning na overwinning behaalt.

Technische specificaties

Landless is verkrijgbaar via gameplatform Steam. Het werd ontwikkeld en uitgegeven door CodeBullet en werd gelanceerd in het Engels. Technische vereisten om het spel te kunnen spelen zijn minimaal een Windows 10 besturingssysteem en 6GB RAM geheugen alsook 6GB vrije beschikbare ruimte. Wanneer je computer aan al deze minimumvereisten voldoet zal je in staat zijn het spel vlot en zonder problemen te spelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Landless tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Landless op Keysforgames.nl