Labyrinth of Refrain Coven of Dusk CD Key code kopen

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk is een Aziatische Dungeon Crawler game. Het spel is ontwikkeld door Nippon Ichi Software en uitgegeven door NIS America.

In het spel dwaalt de speler door door grote doolhoven waarbij het de bedoeling is om levend de uitgang te vinden. Door de vele lagen van de doolhof moet de speler op zoek naar trappen of deuren om zijn weg te vervolgen. Door het ontbreken van spelersondersteuning heeft de game een uitdagende moeilijkheidsgraad. Vijanden in de doolhoven worden bestreden door middel van klassieke turn-based gevechten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Labyrinth of Refrain Coven of Dusk tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Labyrinth of Refrain Coven of Dusk op Keysforgames.nl