La-Mulana 2 CD Key code kopen

La-Mulana 2 is een avonturen platformgame ontwikkeld door Takumi Naramur en Nigoro, GR3 Projecta. Het spel is in 2018 uitgegeven door AGM Playism.

Je speelt de rol van Lumisa Kosugi waarbij de spelers in non-linaire levels op zoek gaat naar verborgen monsters en schatten. Het is een uitdagende game door het ontbreken van autosaves en genezende drankjes. Door gebruik te maken van hulpmiddelen en hints zal de speler de levels volbrengen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download La-Mulana 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel La-Mulana 2 op Keysforgames.nl