Kingdoms and Castles CD Key code kopen

Bouw je koninkrijk

Kingdoms and Castles, dat in januari met succes Figstarted was, is een simulatiemodel voor middeleeuwse steden. Kingdoms and Castles kunst en animatie zijn perfect en het kijken naar je stad die groeit en je bewoners bekijken is heel leuk.
Je begint met het ploffen van een klein kasteel, gericht op een mooie plek dicht bij de middelen je nodig zult hebben: veel bomen voor timmerhout, een flinke hoeveelheid vruchtbaar land om te bewerken, plus stenen en ijzervoorraden voor mijnbouw. Je belangrijkste bron is je bevolking: de kleine, kleine boeren die al het werk voor je doen.

Unieke eigenschappen

  • Stad
    Breng strategisch uw stad in kaart om het geluk van uw boeren te verbeteren en nieuwe bewoners aan te trekken. Belast ze net genoeg om je kasteel te financieren. Zorg ervoor dat je boeren in de winter worden gevoed en genezen van plagen. Bouw kerken om hen te behoeden voor wanhoop en taveernes om hen gelukkig te houden. Je kunt zelfs feesten gooien als je een dorpsplein hebt gebouwd! Stuur houtsnijders uit om hout te verzamelen, steengroeven op te zetten om je kastelen te bouwen en het land efficiënt te bewerken, zodat je stad kan groeien en bloeien.
  • Bescherm
    Het nieuwe land dat je neerlegt, loopt het risico op een invasie van de Viking. Deze overvallers proberen je boeren te ontvoeren en te doden, je bronnen te stelen en je stad in brand te steken. Gebruik een krachtig kasteelbouwsysteem waar kastelen worden gebouwd met blokken die overal kunnen worden geplaatst. Torens en muren worden dynamisch gemaakt op basis van hoe u ze stapelt en rangschikt. Boogschuttertorens en andere wapenemplacementen hebben een groter bereik, hoe hoger hun toren. Probeer verschillende indelingen om je koninkrijk het best te beschermen en je glorie uit te drukken als een koning of koningin.
  • De echte wereld
    En het vindt allemaal plaats in een prachtige dynamische wereld met een gestileerd procedureel cloud-systeem en een seizoenscyclus van zomer tot winter. Een realistisch algoritme voor boomgroei simuleert de bossen. Afhankelijk van uw behoeften kunnen houthakkers uw bossen knippen of op verantwoorde wijze beheren.