Kingdom of Loot CD Key code kopen

Kingdom of Loot is een spel dat gebaseerd is op oude klassiekers zoals The Legend of Zelda. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door EPICBEYOND Studios. De release van Kingdom of Loot vond plaats op 14 april 2017.

In het spel zal je veel moeten verzamelen, knutselen en de gevonden items zullen moeten delen. Dit kun je alleen doen of met een groep vrienden. Je kunt jezelf ook aansluiten bij een gilde en meegaan op een spannende speurtocht. Het spel heeft een echte klassieke uitstraling en is in 2D. Wanneer je fan bent van klassiekers is dit echt een aanrader.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Kingdom of Loot tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Kingdom of Loot op Keysforgames.nl