Kingdom New Lands CD Key code kopen

Ontrafel de mysteries

Verhalen verspreid over verre eilanden met mysteries die wachten om ontdekt te worden. Heersers hebben alle kracht van hun onderwerpen nodig om weg te varen en nieuwe koninkrijken te vinden in deze Nieuwe Landen. Kingdom: New Lands bouwt voort op de bekroonde gameplay en het mysterie van Kingdom door een overvloed aan nieuwe content aan de IGF-genomineerde titel te introduceren, terwijl de eenvoud en diepgang worden behouden die legioenen monarchen hebben ervaren en ervaren. Reis naar de Nieuwe Landen en verwelkom de zondvloed van nieuwe bergen, handelaren en zwervers die deze eilanden naar huis roepen, maar wees op uw hoede voor de nieuwe obstakels die uw komst bedreigen – want niet alleen de hebzuchtige wezens blokkeren uw weg, maar zelfs de omgeving zelf kan je verslaan.

Kingdom: New Lands vraagt je om zelf dingen uit te puzzelen. Je zult items, NPC’s en mysterieuze beelden tegen komen om je te helpen, maar je zult moeten uitvinden hoe ze je precies zullen helpen bij het bouwen en verdedigen van je Koninkrijk.

Unieke eigenschappen

  • Eén liniaal, hun paard en een zak munten
  • Hebberige wezens die elke nacht je munten en kroon proberen te pakken (stop ze!)
  • Loyale onderwerpen die zullen helpen bij het bouwen, aanvallen en verdedigen van je Koninkrijk
  • Meerdere upgrades voor je homestead, verschillende unittypen om aan te vallen en te verdedigen, en geheimen verspreid over het land
  • Mooie soundtrack die twee eervolle vermeldingen heeft ontvangen van het Independent Games Festival

Wees dapper, heerser en vecht tot het bittere einde, opdat deze Nieuwe Landen je niet overwinnen.