Kingdom Come Deliverance CD Key code kopen

Kingdom Come: Deliverance is een first-person RPG die een “realistische” weergave van de middeleeuwse wereld omarmt: geen magie, geen draken, geen kerkers gevuld met goud. In plaats daarvan zijn er volwassen mannen die poepen voor de lol werpen en meedogenloze gevechten met wapens die een Volkswagen in tweeën kunnen breken.

Gevechten in het spel zijn op fysica gebaseerd, met meer dan 30 doelzones voor elk personage en maximaal vier wapeningslagen. Spelers kunnen aanvallen met slashes, steken of trappen tegen het hoofd van een tegenstander en links of rechts boven- en onderlichaam. Armor is moeilijk te doorboren, een punt dat de studio vorig jaar in een video behandelde, dus hameren op een enkel punt is een slimme strategie, maar een die vijanden ook snel leren tegen te gaan.

Unieke eigenschappen

  • Combo’s
    zijn bedoeld om speciale “situationele” gevechtsbewegingen te simuleren die werken binnen de inherente beperkingen van videogames in zaken als bedieningselementen en gezichtsveld. Ze werken in principe op dezelfde manier als conventionele vechtspellen, waardoor spelers vijanden kunnen verzwakken door stakingen bij elkaar te brengen en ze vervolgens af te maken met een speciale aanval. Voorbereiding is ook een belangrijke factor, omdat uithoudingsvermogen van vitaal belang is wanneer je een zwaar wapen slingert terwijl je een volledig harnas draagt.
  • Uithoudingsvermogen wordt verlaagd door een slechte gezondheid, bloeden of wanneer uw karakter moe of hongerig is”, zegt creatief directeur Daniel Vavra in de video. “Dus je kunt maar beter goed voorbereiden, eten en slapen voordat je ruzie hebt en ik maak geen grapje.”
  • Technieken
    parrying, massale stakingen of combo-aanvallen – zijn gebaseerd op echte historische krijgskunsten”, zegt hoofdontwerpster Viktor Bocan. “We hebben met experts samengewerkt om het vechten in Kingdom Come zo echt mogelijk te maken en het is erg leuk.”