Killing Room CD Key code kopen

Killing Room is een spel vol actie waarin je het publiek nooit teleur mag stellen, ook niet wanneer je de dood in de ogen kijkt. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Alda Games. De release van Killing Room vond plaats op 21 oktober 2016.

In het spel ben je een deelnemer in het programma Killing Room, een reality show in de 22ste eeuw, waar alleen glorie of de dood een optie is. Elke speler mag het publiek laten stemmen voor een beloning of straf, dit zorgt ervoor dat streamers hun show naar een hoger level kunnen tillen. Killing Room biedt dus een unieke interactie tussen de gamer en de kijkers.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Killing Room tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Killing Room op Keysforgames.nl