Keplerth CD Key code kopen

Keplerth is een spannende game die zich afspeelt in de toekomst. Je wordt wakker in een capsule uit een winterslaap en je hebt geen idee waar je bent. Je hebt geen eten, geen kleren, helemaal niets. Het is aan jou om te overleven in de vreemde wereld waar je je nu bevindt. Vind je eigen eten, bouw je eigen huis, maak dieren tam, vecht tegen wilde dieren en vooral: overleef.

Keplerth is een indie-achtige game, getekend. Er is een eindeloze open wereld die random verschijnt.. het spel houdt dus nooit op.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Keplerth tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Keplerth op Keysforgames.nl