Kena Bridge of Spirits Key Kopen. Kena Bridge of Spirits Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Kena Bridge of Spirits key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Kena Bridge of Spirits rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Kena Bridge of Spirits sleutel in Nederland is € 7.9

Third-person actie-avonturenspel Kena: Bridge of Spirits van Ember Lab maakte indruk toen het in juni 2020 werd aangekondigd tijdens een PlayStation 5-onthullingsevenement. Het is een verhaalgedreven verkenningsgame over een jonge vrouw die naar een verlaten dorp reist op zoek naar een heilig heiligdom in de bergen. Wat ze echter ontdekt, is een overwoekerd bos dat zwervende geesten heeft gevangen die bekend staan ​​als de Rot. Door ze te vinden en te bevrijden, zal ze krachtige vaardigheden verwerven, de wereld om haar heen transformeren en uiteindelijk de vloek opheffen die het vergeten dorp heeft verduisterd.

Verhaal

Het verhaal van het spel volgt Kena terwijl ze boze geesten bestrijdt voordat ze een dorp tegenkomt waar ze een paar broers en zussen ontmoet, Saiya en Beni. Het zijn de jonge kinderen die een vossenmasker op hun rug dragen als een rugzak. Kena helpt deze broers en zussen de geest van hun broer Taro te vinden en te kalmeren.

Het helpen van geesten zoals deze is blijkbaar de focus in Kena: Bridge of Spirits, aangezien Kena een familie van geesten als deze zal tegenkomen in elke wereld die ze bezoekt. Saiya en Beni zijn niet de enige personages die Kena vergezellen, ze heeft ook de hulp van The Rot, die schattige zwarte wezens die de harten van mensen veroverden in de onthullende trailer.

Gameplay

Kena: Bridge of Spirits wordt beschreven als een brede lineaire ervaring, niet als een open-wereldspel. Er zullen hub-dorpsspelers in-game ontdekken, wat een startpunt is om andere omgevingen te verkennen. Wat gevechten betreft, kan Kena een lichte, zware en geladen aanval met haar staf gebruiken en deze upgraden om er een boog van te maken.

De kleine wezens die in de trailer te zien zijn, staan ​​bekend als de Rot, en Kena kan ze vinden terwijl ze door de wereld reist. Naast een belangrijke rol in het verhaal, heeft de Rot ook een doel in de gameplay. Kena kan de Rot sturen om haar te helpen puzzels op te lossen en door de wereld te manoeuvreren.

Datum van publicatie

Tijdens de stand van zaken van 24 februari kregen we eindelijk een releasedatum voor Kena: Bridge of Spirts. Het wordt uitgebracht op 24 augustus 2021. Deze releasedatum wordt na een paar vertragingen bekendgemaakt.

Oorspronkelijk werd verwacht dat Kena: Bridge of Spirits in de herfst van 2020 ergens rond de lancering van de PS5 zou verschijnen. Ember Lab heeft echter op 11 september 2020 via Twitter aangekondigd dat Kena: Bridge of Spirits is uitgesteld tot 2021.

Deze vertraging is jammer, maar het wachten zou niet al te lang moeten duren, aangezien de vertraging nog steeds suggereert dat Kena: Bridge of Spirits vóór eind maart 2020 zal worden uitgebracht. Een vermelding op de PlayStation November suggereerde dat de game zelfs zou worden uitgesteld. verder, maar Ember Lab bevestigde opnieuw dat 2021-releasevenster. Nu lijkt het erop dat de game pas in augustus aankomt.