Katana ZERO CD Key code kopen

Over dit spel

Katana ZERO is een 2D stijlvol actieplatformgame. Uitgegeven door Devolver Digital en ontwikkeld door Askiisoft.
Het is een single-player game wat gevuld is met denderende actie.

Baan je weg door te slaan en te hakken laat je acrobatische kunsten zien en manipuleer de tijd. Alleen zo weet je het verleden te ontrafelen.

Wat dit spel uniek maakt

Katana ZERO bestaat uit handgemaakte scenes. Wat betekend dat elk level uniek ontworpen is. Hierdoor is het mogelijk om op talloze manier creatief je tegenstander te verslaan.
Door buitengewone gevechten en veel spontane acties die geïntegreerd zijn in het spel, kun je de tegenstander overmeesteren.

Je munitie terug kaatsen naar de tegenstander is een van de vele mogelijkheden die dit spel te bieden heeft.

Het spel bevat een onconventionele verhaallijn. Het verhaal aan zich is betoverend en wordt verteld door middel van in de gameplay verweven filmscènes. De ” jaren 80″ stijl geeft het spel een extra dimensie.

Onverwachte wendingen en een verrassend einde maakt dit speel meer dan de moeite waard.

Recensies

De recensies van Katana ZERO zijn lovend. Zo wordt er geschreven : ” Een ongelooflijke adrenaline rush” en ” Het is bloederig en heftig, maar het is ook een hartverwarmend verhaal waar je niet te licht over moet denken”. En last but not least : ” Er zijn maar weinig games die de kwaliteit van Katana ZERO kunnen overtreffen. Qua stijl is het voor mij een van de beste games van de afgelopen tijd”