Jurassic World Evolution CD Key code kopen

Gek op dino’s? Opgegroeid met spellen als Rollercoaster Tycoon, Zoo Tycoon en Theme Park? Dan is dit het spel voor jou!

Het spel

In de nieuwste Jurassic Park game ga je aan de slag met het zelf ontwerpen, opzetten en bouwen van een dino park. Op vijf eilanden laat je jouw organisatie talenten zien. Natuurlijk kan je de eilanden zelf ook vanuit een helikopter of terreinwagen verkennen.

De dino’s

Daar draait het natuurlijk allemaal op, de dino’s! In de trailer van het spel kwamen er al een heel stel voorbij. De T-Rex maakt zijn opwachting, je kunt mensen op safari sturen tussen een kudde Stegosaurussen, en ze een Brontosaurus laten voeren. Er zijn Parasaurolopussen die het opnemen tegen Raptors! Je kunt een poging doen controle uit te oefenen over deze oeroude beesten, maar of het je lukt?

De graphics

Jurassic World ziet er waanzinnig uit. Zowel in bouw- als ontdekmodus is het spel kleurrijk, met wijds uitzicht over de vlaktes waarop je dino’s grazen. De texturen, details en belichting geven de game een goede sfeer waarin je heerlijk kunt bouwen, maar waarin je altijd op je hoede bent. Een park managen is één, een park met Indominus Rex is net even wat anders. Hoewel je overzichtsperspectief in bouwmodus wat minder details bevat, laat ook die modus je geloven dat je op een eiland zit.

Jeff Goldblum

Wat opviel in de trailer was het gebruik van stemacteurs die ook in de film zitten. Zo spreekt Jeff Goldblum je toe over de mogelijkheden van het park. Een herkenbaar verhaal voor de liefhebbers van de films. Het geeft het spel net dat beetje extra sfeer, waardoor je nog meer het idee zit in je eigen park rond te lopen.

Jurassic World Evolution is beschikbaar voor PC, Playstation 4 en Xbox One.