Juicy Realm CD Key kopen

Juicy Realm is een schattige RPG vol actie en avontuur. Het spel werd ontwikkeld door SpaceCan en gepubliceerd door X.D. Network Inc.  Juicy Realm is spel waarin spelers het op moeten nemen tegen bizarre vruchten. De grens tussen dieren en planten is vervaagd en de voedselketen is volledig ontwricht. De mensheid staat niet langer bovenaan de voedselketen.

Het verhaal

Vele jaren in de toekomst kijkt de mensheid in wanhoop omhoog naar de planten, die nu bovenaan de voedselketen staan. Pas toen de planten hun armen en benen begonnen te ontkiemen en een zelfbewustzijn ontwikkelden, begon de mensheid echt de dreiging te begrijpen die deze schepselen vormden. Niemand kon begrijpen hoe de planten deze grote evolutionaire sprong namen in zo’n korte tijd. Hun dierlijke tegenhangers hadden immers miljoenen jaren nodig gehad om dit te volbrengen. Eén ding is zeker, de mensheid moet vechten om bovenaan de voedselketen te blijven staan.

Gameplay

Als een van de eerste ontdekkingsreizigers van het nieuw ontdekte plantenrijk moet je het hol van de vijand steeds dieper en dieper binnen gaan. Versla bizarre en kleurrijke vruchten terwijl je nieuwe spullen, wapens en middelen verzamelt om jezelf te verdedigen en je basiskamp uit te breiden.  In het spel kun je kiezen uit 3 verschillende klassen. Elke klasse heeft zijn eigen type wapen en uitrusting. Als je niet in staat bent om de overweldigende, vernietigende kracht van het plantenleger alleen te verslaan kun je bovendien een paar vrienden uitnodigen om je een handje te helpen. Samen met je vrienden kun je de geheimen achter deze vreemde, nieuwe wereld ontdekken.