ITTA Key Kopen. ITTA Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop ITTA key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key ITTA rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

ITTA is een videogame Action, Fighting Against His Inner Demon, ontwikkeld door Glass Revolver en uitgegeven door Armor Games.

Het is een manische shooter die zich afspeelt in een wereld vol monsterlijke bazen. Als hij wakker wordt, wordt hij omringd door de lijken van zijn familieleden. Zijn enige gids is een vreemde geest die de vorm aannam van de familiekat en hem een ​​gloeiende revolver gaf om zichzelf te beschermen. Als Itta moeten spelers de machtige wezens zoeken die vastzitten in deze ogenschijnlijk vredige wereld en ze het hoofd bieden in slopende gevechten. Van gigantische oude golems tot vleesetende gruwelen, Itta’s reis zal haar tot het uiterste drijven, net als jij. Gelukkig kun je je vechtstijl veranderen door wapens met unieke aanvallen te vinden. Als het moeilijk wordt, kun je op elk moment onoverwinnelijkheid of schade-vermenigvuldiger activeren.

Speel ITTA en ontdek de fantastische wereld en het ongelooflijke ritme!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download ITTA tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel ITTA op Keysforgames.nl