It Takes Two Key Kopen. It Takes Two Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop It Takes Two key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel It Takes Two rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een It Takes Two sleutel in Nederland is € 7.28

Ben je op zoek naar een spel om samen te spelen met je vriend, vriendin, broer of zus? Dan is It Takes Two echt iets voor jullie. Deze geweldige co-op game beschikt zelfs over een zogenoemde “friends pass” waarmee je iemand gratis mee kunt laten spelen. Die persoon hoeft dus zelf niet over de game te beschikken. Je zal samen een geweldige reis beleven, in deze unieke platform game. Het draait allemaal om samenwerken, samen kom je voor verrassende en vrolijk uitdagingen te staan, die je samen moet oplossen.

Het verhaal van It Takes Two

Je speelt als Cody en May, samen maken ze veel ruzie. Het stel is door een toverspreuk veranderd in twee poppen. Ze zitten gevangen in een wereld die mooi is, maar ook onvoorspelbaar. De uitdagingen die ze voor de kiezen krijgen, dwingt hun om samen te werken. Maar dit is ook direct de manier om hun op spanning staande relatie te redden. Hoe verder je in de game komt, hoe meer unieke en verbonden vaardigheden je ontdekt voor Cody en May. Het draait nogmaals allemaal om samenwerken, anders ga je niet verder komen in deze game. De game zal je opvrolijken, en laten lachen dankzij de vele situaties. Vecht tegen gangstereekhoorns, draai plaatjes in een nachtclub, en maak een vlucht in je onderbroek.

De Maker en Belangrijke kenmerken

Studio Hazelight is de ontwikkelaar van de game, het is een bekroonde game studio. Ze zijn zeer gespecialiseerd in het maken van co-op games. De game beschikt over een online en offline co-op, met de offline co-op speel je samen in split screen. Het is een prachtig verhaal, waarin samenwerken perfect tot zijn recht komt. It Takes Two laat je op een fantastische manier zien en voelen, hoe je een op spanning staande relatie kunt redden.