Islands of Nyne Battle Royale Key Kopen. Islands of Nyne Battle Royale Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Islands of Nyne Battle Royale key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Islands of Nyne Battle Royale rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Battle Royale games zijn hot. Honderd miljoen spelers voor een spel zijn niet meer ondenkbaar. Niet gek dus dat steeds meer ontwikkelaars zich op het speelveld begeven.

De setting

Islands of Nyne: Battle Royale speelt zich af in een sci-fi achtige setting. Je wordt gedropt in een area ontworpen door aliens. Immens groot, vol verschillende structuren, gebouwen en natuur waar jij je een weg door moet banen. Uiteraard liggen er overal wapens en uitrusting, moet je de geheimzinnige plasma voorblijven en als laatste blijven leven. Dat terwijl er vijftig kapers op de kust zijn die jou maar wat graag van de overwinning beroven!

Snelle potjes

Islands of Nyne: Battle Royale bevat geen bouwopties en is vooral gericht op de snelle, strategische potjes. Geen forten om te bouwen, tegenstanders die een veel hoger level zijn dan jij, gewoon spelen en knallen maar. Door de vele items in het speelveld is het spel toegankelijk voor zowel veteranen als nieuwelingen in het genre.

Rustig

Hoewel het spel officieel nog moet uitkomen op de PS4, kunnen Steam spelers al losgaan met de early access versie. Het spel zal nog worden aangepast en met de feedback van de spelers komt er mogelijk een nog betere spelervaring. De zwaarste uitdaging waar Islands of Nyne: Battle Royale voor staat, is het wegkapen van spelers bij de gevestigde namen in het battle royale genre. De servers zijn nu nog vrij rustig. Daar komt vast verandering in zodra het spel officieel uitgebracht is en goed onder de aandacht van het publiek is gebracht. Wil je zelf bekijken of Islands of Nyne: Battle Royale de moeite waard is? Sinds 12 juli kan je losgaan op Steam.