Island 359 Key Kopen. Island 359 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Island 359 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Island 359 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Island 359 sleutel is € 11.37

Je stapt uit de helikopter en in de zinderende hitte van de jungle, pakt je spullen uit de oude buitendaling en gaat op zoek naar roem, fortuin en prehistorische beesten. Niemand weet precies waarom dinosaurussen op dit afgelegen oerwoudeiland zijn verschenen, maar je weet dat je ze eruit kunt halen. Je bent aangenomen als een huursoldaat om zoveel mogelijk van deze dingen te doden, en het goede nieuws is dat de cheques allemaal zijn gewist.

Island 359 is een virtual reality-survivalgame voor de HTC Vive en Oculus Rift + Touch. Spelers zullen de wapens, messen, upgrades en andere hulpmiddelen gebruiken om te overleven zolang ze kunnen tegen hordes dinosaurussen, terwijl ze het steeds gevaarlijkere eiland verkennen. Je bent een huursoldaat en het geld is niet goed voor je als je dood bent, dus je moet terug naar de helikopter voor een extractie als je opscheppen en een dikke bankrekening wilt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Island 359 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Island 359 op Keysforgames.nl