Iratus Lord of the Dead Key Kopen. Iratus Lord of the Dead Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Iratus Lord of the Dead key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Iratus Lord of the Dead rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Iratus Lord of the Dead sleutel in Nederland is € 2.69

Iratus: Lord of the Dead is een duistere, uitdagende turn-based roguelike RPG waarmee je speelt als een kwaadaardige necromancer die ontsnapt uit je kerkergevangenis om opnieuw aan de overheersing van de wereld te beginnen. Het is gemaakt door Unfrozen en gepubliceerd door Daedalic Entertainment.

Het omgekeerde van Darkest Dungeon

Stel je Darkest Dungeon voor, maar in plaats van te spelen als een groep avonturiers die vechten tegen angstaanjagende monsters, is het juist andersom. In dit turn-based strategiespel speel je als Iratus, een emo-necromancer die graag mensen vermoordt, hun lichaamsdelen steelt en monsters van ze maakt.
De invloed van de Darkest Dungeon is vanaf het begin duidelijk met zijn platte, zijwaartse perspectief, keiharde moeilijkheidsgraad en diepe, tactische gevechten. Visueel heeft het meer gemeen met een Blizzard-spel; een donkere fantasiewereld met magie, flinke monsters en een sierlijke, decoratieve interface.

Het verhaal achter Iratus

Iratus, een Dark Lord zijnde, maakt zijn eigen handen niet vies. In plaats daarvan stuurt hij volgelingen om alles voor hem te doen. Als je een mens doodt, laten ze lichaamsdelen vallen als een soort walgelijke buit: ledematen, organen en andere zachte stukjes. En hieruit kun je wezens oproepen die doen wat jij wilt. Deze wezens zijn o.a. banshees, donkere ridders, zombies, fantomen en vampieren.

Je maakt deze wezens met een eenvoudige knutselinterface en het is mogelijk om de kracht van een nieuwe gecreëerde minion te versterken door hem hersens te geven; een van de meest waardevolle dingen die een vijand kan laten vallen. Elk monster heeft een vaardighedenboom met een verscheidenheid aan krachten, attributen en andere nuttige vaardigheden, maar ze zijn ook te verwerpen. Als er één sterft, is dit niet het einde van de wereld; Iratus kan gewoon een andere creëren ter vervanging.

Diepgang

In de praktijk is dit een vrij eenvoudig turn-based strategiespel, met een heen en weer gaande beweging die doet denken aan een oude Final Fantasy-game of (meer recent) Slay the Spire. Maar het grote volume aan vaardigheden is waar de echte diepgang ligt.

Er zijn honderden manieren waarop een gevecht kan worden gevoerd en verschillende soorten schade die kan worden toegebracht.

Sommige monsters zoals de banshee (een krijsende spook met witte ogen in een haveloze trouwjurk) zijn niet bijzonder krachtig, maar hebben krachten die geen positieve impact hebben op de geestelijke gezondheid van een vijand. Breng voldoende stressschade aan en het is waarschijnlijk dat je doelwit gek wordt en zijn eigen bondgenoten gaat aanvallen.

Een verzameling van…

Iratus: Lord of the Dead heeft niet veel te bieden als het gaat om nieuwe ideeën. Het is een verzameling systemen die zijn verzameld van een aantal succesvolle pc-games, maar dankzij wat uitbundige illustraties, een gevoel van glans en het monstercreatie-systeem, wekt het meer intrige op dan de meeste mensen verwachten. Indien je op zoek bent naar een spel met een lichte moeilijkheidsgraad, wees jezelf er dan van bewust dat Iratus niet iets voor jou is.