Ion Maiden Key Kopen. Ion Maiden Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Ion Maiden key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Ion Maiden rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 05-12-2023 voor een Ion Maiden sleutel in Nederland is € 19.99

Ion Maiden is een klassieke retro shooter dat is gemaakt door Voidpoint LLC en in februari 2018 uitgegeven door 3D Realms.
Het spel is gemaakt op de Build-engine uit de jaren 90, bekend van onder anderen de games Duke Nukem 3D en Shadow Warrior. De engine is zo aangepast dat het mogelijk is om grotere levels te ontwerpen. De levels zijn kleurrijker en beschikken over morphing maps waardoor levels kunnen transformeren.
In Ion Maiden speel je de vrouwelijke rol van Shelly “Bombshell” Harrison, een expert in het ontmantelen van bommen. Verbonden aan “The Global Defense Forse” neemt ze het op tegen de transhumanistische cultleider Dr Jadus Heskel. Zijn leger cybersoldaten belagen de stad Neo D.C. Het is de taak aan Shelly om dit leger te verslaan.

Moderne mogelijkheden van een retro game

Ion Maiden bestaat uit zeven zones die zijn onderverdeeld in verschillende mappen. Het is een 3D shooter met het karakter van een shooter uit de jaren 90. Nieuw zijn de extra toevoegingen zoals checkpoints en physics. Natuurlijk ontbreken de klassieke wapens niet. Via toegevoegde tools in de Steam Workshop is het mogelijk om zelf mods te maken. Daarnaast beschikt Ion Maiden over een multiplaymodus. Door gebruik te maken van de retro engine heeft de game de sfeer van een shooter uit de jaren 90. Grafisch is de game eenvoudig van opzet. De levels zijn in lijnen en hoeken opgebouwd zonder ronde vormen. Je hoofdpersoon kan zeer snel bewegen en gaat op zoek naar sleutels om deuren te openen. Gezondheidspacks en bescherming zweven boven de grond en het portret van Shelly in de benedenhoek krijgt een bloederig uiterlijk als haar gezondheid afneemt. Het zijn deze elementen die de sfeer uit de jaren 90 uitstralen.