Insurgency Sandstorm Key Kopen. Insurgency Sandstorm Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Insurgency Sandstorm key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Insurgency Sandstorm rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Insurgency: Sandstorm is een team gebaseerd, tactisch spel dat wordt ontwikkeld door New World Interactive en wordt gepubliceerd door Focus Home Interactive. Insurgency: Sandstorm wordt verwacht in september 2018.

Sandstorm is het vervolg op de indie breakout FPS Insurgency, waarvan al 5 miljoen eenheden zijn verkocht. Sandstorm is op alle mogelijke manieren verbeterd, uitgebreid en groter.

Intense atmosfeer

Insurgency: Sandstorm biedt een intense atmosfeer. Beweeg met snelheid en voorzichtigheid terwijl je door een oorlog verscheurde omgeving van een fictief conflict in het Midden-Oosten stapt. Munitie moet zorgvuldig worden beheerd en de omgeving moet tactisch worden genavigeerd. Vaardigheden worden beloond en teamwork leidt naar de overwinning.

Spelers kunnen bij het starten ongeveer 40 wapens gebruiken en hetzelfde aantal wapenupgrades. Specifieke klassen zijn in staat om luchtbombardementen, explosieve artillerie, chemische mortieren, explosieve zelfmoorddrones en helikopters in te roepen.

Insurgency: verfijnd en uitgebreid

Voor de eerste keer in een Insurgency-game kun je je personage aanpassen. Je kunt je personage aankleden met verschillende sets kleding, uniformen en accessoires. Pas je karakter en wapens aan om je strijdlust te tonen. Coördineer luchtaanvallen met je team, schakel vijanden uit met op een voertuig gemonteerde machinegeweren en neem het tegen elkaar op in kleinschalige wedstrijden op hoge snelheid. Gebruik nieuwe wapens en nieuwe upgrades om de vijand te slim af te zijn. Vaardigheid wordt beloond en overleven is van het grootste belang. Voel elke kogel en vrees elke impact.

Speelmodi

Insurgency: Sandstorm komt met vier spelmodi: Push, Firefight, Capture the Base en Checkpoint. In checkpoint speel je in een team tegen AI-soldaten met vastgestelde doelen, zoals het vernietigen van munitie. In Push en Firefight speel je in een team tegen online tegenstanders.