Inscryption Key Kopen. Inscryption Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Inscryption key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Inscryption rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Inscryption sleutel in Nederland is € 9.89

Inscryption is een geweldige horrorspel die op kaarten is gebaseerd. Dit spel wordt een deck building game genoemd en de speler moet hier een demonische kracht proberen te verslaan. Inscryption wordt ontwikkeld door een ontwikkelaar genaamd Daniel Mullins Games. Deze ontwikkelaar is ook de maker van games zoals The Hex en Pony Island. De uitgever is Devolver Digital. Het spel bevat puzzels die je doet denken aan een spannende escape room. Het valt onder de avontuur, strategie en indie genres.

Kaartspel

Inscrypion speelt zich af in een donkere verontrustende hut, Leshy’s hut. Er liggen heel wat duistere demonische krachten achter de muren van de hut. De speler zal een pak kaarten krijgen van bloeddorstige boswezens en demonen. Deze kaarten kun je krijgen door duistere handelingen zoals zelfverminking en chirurgie.

Het doel is om levend te ontsnappen van de hut van Leshy. Deze escape room kaartspel heeft naast een prachtige verhaal ook een stijlvolle ontwerp. De game mechanics zijn smaakvol in elkaar gezet. De gameplay kan op sommige momenten heel interessant zijn, op andere momenten wordt het intense. De speler gaat op een intense en onverwachte odyssey. Er zijn heel veel donkere geheimen die je zult ontdekken en ontcijferen tijdens het avontuur.

Psychologische horror

Psychologische horror wordt gecombineerd met puzzels en geestverruimende gameplay om Inscryption op te bouwen. Het is een horror game waar de speler vaak zijn of haar intelligentie zal moeten gebruiken. Op de kaarten zijn er cryptische afbeeldingen gegraveerd. De speler moet dan zelf de betekenis proberen te ontdekken.