INMOST Key Kopen. INMOST Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop INMOST key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key INMOST rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een INMOST sleutel in Nederland is € 6.69

INMOST is een adventure puzzle platformer game. De game is ontwikkeld door Hidden Layer Games en wordt uitgegeven door Chucklefish.

Deze game speelt zich onder de grond af. Je bevindt je in een ondergronds doolhof waarin jij je weg moet vinden. Je hebt de keuze uit drie karakters om mee te spelen. Die karakters speel je in een donker aaneengeschakeld verhaal.

Op alle platforms in deze pixel art wereld kom je vijanden tegen. Die moet je natuurlijk zo snel mogelijk om zeep zien te helpen. Doe je dat niet, dan zijn de rollen omgedraaid en word je zelf afgeslacht. Probeer je vijanden in de val te lokken door van tevoren op strategische plekken voorbereidingen te treffen. Tegelijkertijd moet je de de death traps die je vijanden geplaatst hebben zien te ontlopen. Je zult je niet snel vervelen met deze game. Het is de ideale game om op een regenachtige dag in een keer uit te spelen.