INDUSTRIA Key Kopen. INDUSTRIA Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop INDUSTRIA key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key INDUSTRIA rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

INDUSTRIA is een verhaalrijk en avontuurlijk schietspel met een vrouwelijke speler in de hoofdrol. Het spel is beschikbaar in single-player versie. Het werd bedacht door Bleakmill, maar de uitgever is Headup.

Het spel

Het spel gaat over de jonge vrouw Nora die na de val van de Berlijnse muur in een parallelle dimensie terechtkomt. Hierin probeert zij haar collega Walter te vinden die onder verdachte omstandigheden vermist geraakt is. Terwijl het erg druk is in Oost-Berlijn ontvlucht Nora deze stad en wereld om terecht te komen in een onbekende tijd met een onbekende bestemming. Je probeert je heen te slaan door verschrikkelijke gebeurtenissen om erachter te kopen wie er verantwoordelijk is voor het verdwijnen van Walter.

INDUSTRIA is een spannend schietspel met een uitgebreid verhaal wat zich afspeelt in een unieke omgeving. Ervaar de retro shooter game-play tijdens dit spel en doe er alles aan om Walter terug te vinden!