In Silence Key Kopen. In Silence Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over In Silence

Vergelijk prijzen en koop In Silence key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key In Silence rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

In Silence: een spel dat je koude rillingen bezorgt

In Silence is een horrorspel in dezelfde stijl als Dead by Daylight. De game heeft een geweldige sombere horror-sfeer en neemt je mee op een eng horroravontuur.

Net als ‘Dead by Daylight’, is In Silence een spel voor meerdere spelers waarin de ene speler als het monster speelt en de andere (2-6 spelers) spelen als mensen die proberen te overleven terwijl ze worden aangevallen door het monster.

Het doel is om tijdens je avontuur ongedeerd aan het monster te ontsnappen. Je kunt hiervoor een verscheidenheid aan wapens, vallen en gereedschappen zoeken tijdens je avontuur waarmee je het monster op afstand kunt houden of je ermee verdedigen als je gevangen bent genomen.

Rake het monster
Het monster in kwestie wordt de ‘Rake’ genoemd, een monsterlijk mensachtig beest dat door het bos zwerft op zoek naar zijn volgende slachtoffer. Het enige probleem is dat de Rake alleen dingen kan zien die bewegen. Ook heeft hij een ongelooflijk gehoor. Hij hoort je van kilometers ver op een takje stappen.
Je hebt altijd twee keuzes wanneer je de Rake probeert te ontwijken. Je kunt aan een kapotte auto werken en proberen hem aan de gang te krijgen om uit het bos te ontsnappen, of je kunt de wapenkamer op het terrein vol met wapens en jachtvallen binnengaan en proberen de Rake op te sporen!

Auto om te ontsnappen
Er is een auto in de buurt de je kan gebruiken om te ontsnappen, maar eerst moet je daar dus alle spullen voor verzamelen om de auto functioneel te maken. Hiervoor moet je verschillende gebouwen in en de omgeving doorzoeken. Dit kan moeilijk zijn, omdat je alle kasten, laden en kamers moet doorzoeken terwijl het monster je achtervolgt. Zodra alle auto-onderdelen zijn verzameld en gemonteerd, kan je aan De Rake ontsnappen en heb je de ronde gewonnen.

Niet weglopen
Weglopen is misschien niet altijd de beste optie en kan tot je dood leiden. Als je echter als overlevende sterft, wordt je een muis. Als muis kun je over de kaart rennen en met je teamgenoten praten, ze kunnen dan helpen om dingen te vinden en om de Rake af te leiden.

Gebruik de microfoon
De ontwikkelaar raadt het gebruik van een microfoon voor het spel ten zeerste aan, aangezien dit de enige manier is om met andere overlevenden te communiceren. De game werkt met 3D-voicechat, wat betekent dat hoe verder je weg bent van andere overlevenden, hoe minder je ze kunt horen, en vice versa.

Wees alert, sluw en stil in het donkere bosrijke gebied.