In Other Waters Key Kopen. In Other Waters Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over In Other Waters

Vergelijk prijzen en koop In Other Waters key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key In Other Waters rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

In Other Waters is een videospel Avontuur en Mysterie ontwikkeld door Jump Over the Edge en uitgegeven door Fellow Traveler.

Hij biedt je de controle over een kunstmatige intelligentie die gelinkt is aan het pak van Ellery Vas die zich midden in een verlaten basis bevindt nadat hij door Minae Nomura werd opgeroepen om zich bij de planeet Gliese 677Cc te voegen. Verloren in een oceaan van geheimen, heeft ze alleen een defect wetsuit en een vreemde AI om haar te begeleiden. Jij bent die AI. Leid Ellery in overeenstemming met haar veiligheid terwijl je de onderwaterlandschappen van deze onbekende planeet dieper onderzoekt. Het is aan jou om zijn unieke levensvormen en sinistere geschiedenis te ontdekken, wat je kans zal zijn om je relatie met Ellery te testen.

Speel In Other Waters en ontdek zijn geweldige dynamiek en ongelooflijke ritme!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download In Other Waters tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel In Other Waters op Keysforgames.nl