Impostor Factory Key Kopen. Impostor Factory Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Impostor Factory key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Impostor Factory rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Impostor Factory sleutel in Nederland is € 6.54

Impostor Factory is een Adventure Rollenspel-videogame ontwikkeld en uitgegeven door Freebird Games.

Een verhaal dat je onderdompelt in een fantastische wereld

De personages en de situaties waarin ze leven in Impostor Factory zijn clichés die opnieuw dienen als voorwendsel om het einde van Act II-twist voor te bereiden. Het zou beter zijn geweest als de game zich meer had gericht op het vertellen van een verhaal dat minder algemeen was en meer verankerd in de realiteit. In de eerste aflevering van de saga volgden we River, die leed aan een echte ziekte uit de echte wereld, met symptomen uit de echte wereld en de vermelding van een echt echt-wereldboek geschreven door een echte echte-wereldspecialist. , die het mogelijk maakte om veranker de speler in een verhaal met echte inzet, en dat ook onze eigen ervaringen zou kunnen weerspiegelen.

Een zachte mix tussen een avonturenspel en een klassieke esthetiek

Impostor Factory toont alle knowhow van Kan Gao op technisch, artistiek en scenarioschrijvend gebied. De animaties hebben aan rijkdom en vloeibaarheid gewonnen, de muziek is nog steeds ongelooflijk, de lijnen raken het doel en de grappen zijn talrijk. Ik zag de tijd niet voorbij gaan op de korte 4 uur spelen, de tijd die het me kostte om het verhaal te voltooien, inclusief de scène na de aftiteling. En ik zal je niet verrassen door je te vertellen dat dit niet de laatste aflevering van de serie is. Kan Gao’s talent dat ons naar dit nieuwe verhaal voert, met al het schrijftalent en de verbeeldingskracht waartoe hij in staat is. De animaties zijn echt succesvol en we zijn verheugd om te zien dat het verbetert ten opzichte van de games.

Speel Impostor Factory en ontdek animaties die het perfecte opus zouden maken!