Imperator Rome Key Kopen. Imperator Rome Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Imperator Rome key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Imperator Rome rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Imperator Rome sleutel in Nederland is € 1.94

Imperator Rome is een spannend, uitdagend, singleplayer, groot strategiespel, dat ontwikkeld is door de Paradox Development Studio en wordt uitgegeven door Paradox Interactive. Dit spel is het vervolg op Europa Universalis Rome.

Het spel speelt zich af tijdens de opkomst van het Romeinse Rijk. Volken zijn in oorlog en het land wordt bedreigd. Het volk heeft een leider nodig die het land beschermt en regeert. Herleef deze klassieke tijd en strijd of drijf handel, op verschillende plaatsen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en een deel van Azië. En breid het Romeinse Rijk uit zoals het er nog nooit heeft uitgezien. Door verschillende missies kun je op verschillende manieren handel of oorlog voeren, via het water of het land.

Verdeel en heers als keizer van Rome

Via de verschillende gedetailleerde kaarten en menu’s heb je toegang tot actie. De verschillende karakters die je op je pad gaat tegenkomen hebben allemaal hun eigen gewoontes, religies en achtergronden, oorlogvoering en wapens. Burgers, barbaren, rebellen, slaven en verschillende stammen vullen de wereld die aan je voeten ligt.

Stuur de vele manschappen en vloten aan en speel met verschillende tactieken bonussen vrij zoals geld , gebouwen of andere spelopties om het Romeinse rijk verder te kunnen uitbreiden. Ook is het aansturen van de Senaat een belangrijke taak, want het land heeft goede leiding nodig. Met de verschillende manschappen uit de dorpen en steden kan het leger worden versterkt, en met geld kunnen zaken worden verhandeld om voorraden uit te breiden of de defensie van het land te vergroten.

Laat het land op vele fronten groeien onder door middel van bijvoorbeeld het aanleggen of uitbreiden van een goed wegennetwerk, om handel en troepen snel te kunnen verplaatsen. En bouw de mooiste gebouwen zodat het Romeinse rijk in alle glorie zal schitteren.

Vooruitkijken is regeren

Het succes van de overwinning schuilt in het regeren van de kolonies en in het tevreden houden van de bevolking. Brood en spelen zijn belangrijk voor de bevolking dus als Keizer is het aan jou om grote daden te gaan verrichten.