Imperator Rome Heirs of Alexander Content Pack Key Kopen. Imperator Rome Heirs of Alexander Content Pack Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Imperator Rome Heirs of Alexander Content Pack key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Imperator Rome Heirs of Alexander Content Pack rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 08-08-2022 voor een Imperator Rome Heirs of Alexander Content Pack sleutel in Nederland is € 3.09

Imperator: Rome – Heirs of Alexander is is een nieuwe uitbreiding voor het spannende strategiespel Imperator: Rome. Dit spel is ontwikkeld en uitgebracht door Paradox Interactive.

Ditmaal verschuift de map zich naar het oosten, waar je te maken krijgt met Aziatische en Hellenistische koninkrijken. Er zijn nieuwe missies en events beschikbaar die gebaseerd zijn op historische gebeurtenissen. Ontdekt nieuwe schatten en Goden uit de Griekse gebieden en geniet van de drie nieuwe nummers die zijn toegevoegd aan de soundtrack. Wie creatief wil zijn, kan nu zelf monumenten ontwerpen die je rijk versterken. Tal van generaals en historische figuren probeerden in de legendarische voetsporen van Alexander te treden. Zal het je lukken?