Imagine Earth Key Kopen. Imagine Earth Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Imagine Earth

Vergelijk prijzen en koop Imagine Earth key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Imagine Earth rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Imagine Earth is een Adventure-videogame ontwikkeld en uitgegeven door Serious Brothers.

Het is een real-time planetaire simulatie en bouwstrategiegame. Jouw taak als ruimtekoloniemanager omvat het verkennen en bevolken van verre planeten. Bouw welvarende en winstgevende kolonies op wereldschaal en verhandel middelen en goederen in de ruimte. U staat voor een enorm dilemma tussen de winstdoelen van interstellaire bedrijven en de noodzaak om de levensomstandigheden van uw mensen te behouden. De uitstoot van broeikasgassen en bodemverontreiniging hebben invloed op het wereldwijde klimaat terwijl uw kolonie groeit. Stijgende temperaturen doen de poolkappen smelten en je kolonies worden vernietigd door de stijgende zeespiegel. Je moet grote steden bouwen en hun honger naar grondstoffen stillen door krachtcentrales, boerderijen en fabrieken te bouwen. Zoek naar ideeënkristallen, breng rellen tot bedaren, onderzoek technologieën, bouw en maximaliseer uw groei met behoud van een gezond ecosysteem.

Speel Imagine Earth en ontdek zijn fantastische wereld en ongelooflijke ritme!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Imagine Earth tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Imagine Earth op Keysforgames.nl