Im not a Monster CD Key code kopen

I’m Not a Monster is een turn-based en strategisch multiplayer spel.

Een toeristisch ruimteschip wordt aangevallen door monsters. De monsters nemen een menselijke vorm aan en schieten de passagiers één voor één neer. De dapperste passagiers bewapenen zichzelf en vechten terug, maar eerst moeten zij uitzoeken wie de monsters zijn.

Elke sessie bevat een groep van maximaal zes spelers, waarbij elke speler willekeurig de rol van passagier of monster krijgt, met een maximum van twee monsters.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Im not a Monster tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Im not a Monster op Keysforgames.nl