Ikenfell Key Kopen. Ikenfell Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Ikenfell

Vergelijk prijzen en koop Ikenfell key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Ikenfell rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Ikenfell van Happy Ray Games begint met Maritte, een gewone -aka niet-magische gebruiker-, op zoek naar haar vermiste zus op de onlangs gesloten tovenaarsschool. Het wordt duidelijk dat, hoewel Maritte en haar zus schijnbaar voor elkaar zorgen, het simpele feit dat de een magie heeft en de ander niet heeft geleid tot een verschuiving in hun relatie die geen van beiden heeft geprobeerd te verzoenen. Zodra een mysterieus licht Mariette de magie schenkt die ze altijd al had gewild, worstelt ze nog steeds om in een groep te passen waarvan ze altijd al deel wilde uitmaken. Die interne strijd wordt het sterkste aspect van Ikenfell en zijn verhaal.

Er waren momenten tijdens mijn playthrough waar de verhaallijn in combinatie met de algemene mechanica traag aanvoelde of anders een beetje afkeurde met het tempo. Het kan op sommige punten ook repetitief zijn en een tikkeltje te veel doen denken aan vaak vertelde verhalen uit het verleden. De karaktermomenten voelden echter echt genoeg en eerlijk genoeg aan dat ik, wanneer de dingen begonnen te vertragen, ik er snel weer bij betrokken werd. Er is een echte diversiteit binnen de cast van personages, van huidtinten tot onzekerheden, voornaamwoorden en seksualiteit. Ondanks dat we een model volgen dat velen van ons erg bekend voorkomen, is die opname tegenwoordig zeldzaam in games en heeft dit spel echt gestold als iets speciaals voor mij.