Identity Key Kopen. Identity Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Identity key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Identity rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Identity sleutel is € 23.9

Identity is een nieuw soort multiplayer met online rollenspel waarin je samen met honderden andere gamers in een wereld van absolute vrijheid speelt. Het spel speelt zich af in een verzonnen gebied in het oosten van de Verenigde Staten. Deze locatie biedt je een enorme variatie aan indrukwekkende terreinen en omgevingen aan, zoals prachtige stranden, boerderijen, vuile steden en besneeuwde bergtoppen.

Kies je eigen job en personaliseer jouw woning met sofa’s, televisies, computers, vloeren en meer. Word je agent, crimineel of bankier? Rijk of arm? Aan jou de keuze! Identity is immers een open wereld waarin alles mogelijk is.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Identity tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Identity op Keysforgames.nl