Iconoclasts Key Kopen. Iconoclasts Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Iconoclasts

Vergelijk prijzen en koop Iconoclasts key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Iconoclasts rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Hoofdrolspeelster Robin heeft maar 1 doel in haar leven: monteur worden en mensen helpen, maar zonder een licentie kan dit echter op weinig begrip rekenen bij het mysterieus opperwezen ‘Mother’. Vanaf het moment dat ze haar moersleutel heeft opgenomen valt de wereld uit mekaar en probeert Robin deze opnieuw bij mekaar te puzzelen, hierbij achtervolgd door agenten van de groep ‘One Concern’.

Spelconcept

Iconoclasts is een 2D platformspel boordevol actie dat werd uitgebracht door ontwikkelaar Konjak. De spelwijze neemt diverse vormen aan, waarbij de speler het ene moment al schietend door een vliegtuig holt, om even later met gereedschap allerhande puzzels op te lossen.

Uniek productieproces

Dit spel is het meesterwerk van indieontwikkelaar Joakim Sandberg, die maar liefst 7 jaar bezig was aan de uitwerking ervan. Iconoclasts komt dus niet uit een gerenommeerde studio en heeft bijgevolg een vrij unieke feel. Er wordt getracht om humor, actie en een meeslepend, bij momenten onroerend, verhaal met mekaar te combineren tot 1 groot geheel.

Moeilijkheidsgraad

Op dit vlak is er voor ieder wat wils. Het spel bevat 3 verschillende moeilijkheidsgraden die op een vrij unieke wijze worden aangepast om naadloos aan te sluiten aan de kwaliteiten of de wensen van de speler.

Ontvangst

De reviews waren in elk geval unaniem lovend. De wondermooie beelden, het meeslepende verhaal en de menige uren die nodig zijn om het spel af te ronden dragen hier uiteraard toe bij.

Een absolute aanrader dus voor gamers die op zoek zijn naar wat verandering binnen hun bestaande spelpatronen.