Ice Lakes Key Kopen. Ice Lakes Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Ice Lakes

Vergelijk prijzen en koop Ice Lakes key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Ice Lakes rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Ice Lakes is een simulator waarin je jezelf een ware ijs visser kunt wanen. In dit spel wordt je een ijs visser en ga je vissen op bevroren meren en rivieren. Je kunt aanpassingen doen aan de weersomstandigheden en de temperaturen, aan het daglicht en aan het materiaal waarmee je vist.

Technisch

Het spel is ontwikkeld in zeven verschillende talen en de productie van de game werd gedaan door Iceflake Studios. Nadat het spel werd gelanceerd werd het verkrijgbaar in de gamehandel en via gameplatform Steam. Om dit spel te spelen is ten minste Windows XP als besturingssysteem vereist.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Ice Lakes tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Ice Lakes op Keysforgames.nl