Hydroneer Key Kopen. Hydroneer Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Hydroneer

Vergelijk prijzen en koop Hydroneer key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hydroneer rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Hydrate is een videospel voor avontuur, strategie en simulatie, eerste-persoon mijnwerker en enkele-speler, ontwikkeld en uitgegeven door Foulball Hangover. Deze game is voor het eerst uitgebracht in mei 2020.

Deze game is een open wereld mijnbouw- en basisconstructies sandbox. Helemaal aan het begin van het spel begin je midden op het platteland met slechts beperkte tools om je eigen fortuin op te bouwen. Dit omvat de emmer, schop, pan en borstel. Elk van de basishulpmiddelen heeft zijn eigen functionaliteit om je te helpen verschillende bronnen onder de grond te vinden, zoals goud of ijzer, erts, robijnen, saffieren en nog veel meer. Deze grondstoffen kunnen verder worden verwerkt tot objecten met een hogere waarde die later verkocht kunnen worden aan de juwelierszaak of tegen verschillende prijzen op voorraad kunnen worden gehouden. Je kunt hogere objecten maken door je eigen grondstoffen te maken met een oven, een smeltkroesvorm en een smidshamer. Terwijl de spellen doorgaan, kun je enorme mijnmachines bouwen om meer verborgen bronnen te vinden. De dynamiek van een modulair systeem voor het bouwen van constructies en waterkrachtmachines stelt je in staat je eigen netwerk van waterleidingen te bouwen en de waterdruk te bewaken om je werk te optimaliseren en meer middelen te vinden. De belangrijkste sleutel tot het spel is om dieper te graven om betere bronnen te krijgen.

Hydrate heeft ook meerdere landschappen die je als basis voor de operatie kunt aanschaffen. Je hebt dus meer ruimte om te graven en te werken om meer bronnen te vinden. Je zult nooit weten welke bronnen je onder het vuil zult vinden. Bovendien kunt je de wereld te voet of met een van de twee beschikbare voertuigen (vrachtwagen en graafmachine) verkennen. Naast het verkennen, bouwen en graven, kunt je ontspannen door deel te nemen aan andere activiteiten zoals vissen. Over het algemeen wordt Hydroneer ten zeerste aanbevolen aan alle ambachts- en bouwliefhebbers.

TAAL

Deze game ondersteunt 14 talen: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Portugees, Spaans, Pools, Turks, Roemeens, Chinees, Tsjechisch en Koreaans. Alle talen ondersteunen interface, spraak en ondertitels.

SPECIFICATIE

Om ervoor te zorgen dat dit spel optimaal kan draaien, controleert je de specificatie van de minimumvereisten voor je computersysteem:
– Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
– Processor: Quad-Core 64-bits Intel- of AMD-processor, 2,4 GHz
– Geheugen: 8 GB RAM
– Grafische kaart: 1 GB videokaart
– DirectX: versie 11
– Netwerk: breedband internetverbinding
– Opslagruimte: 6 GB beschikbare ruimte

BEOORDELING

Deze game krijgt een relatief hoge beoordeling (9/10) van 2862 recensies op Stream.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Hydroneer tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Hydroneer op Keysforgames.nl